Galéria Videotár Vissza a főoldalra
Hírek
2014 utolsó roadshowja!
2014 utolsó roadshowja!
2014.12.15

December 11-én került sor a 2014. év utolsó roadshowjára, amelynek első helyszínéül Várpalotán a Gál Gyula Városi Sportközpont sportcsarnokát választottuk. Fél 10-kor vette kezdetét a program, amelyet Talabér Márta polgármester asszony nyitott meg. Mint minden alkalommal, most is a helyi tankerület volt a segítségünkre a szervezés során, így Koncz Annamária tankerületigazgató asszony köszöntőjét is hallhatta az ott megjelent, mintegy 360 főből álló diáksereg, és kísérőik.

A Főnix dojo kyokushin karate-szakosztály bemutatójával indult a program. A 25 főből álló csapat izgalmas műsorát mindenki érdeklődve figyelte. Ezt követte a DSE Unio fitnesscsapata, akik hat színes műsorszámmal készültek a rendezvényre. A táncot közös sportolás követte, ahol hírességek csaptak össze a helyi diákok által szervezett focicsapatokkal.

Végül a Stereo2.0 koncertjével búcsúztunk Várpalotától.

Várpalotáról egyenesen Székesfehérvár felé vettük az irányt.

Egy rendhagyó rendezvénnyel készültünk így az év vége felé közeledve. 2014 utolsó rendezvényét az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban rendeztük meg. Délben vette kezdetét a sajtótájékoztató a jégcsarnok VIP-termében. Az eseményen részt vett Kiss Norbert sportért felelős helyettes államtitkár, a házigazda Ocskay Gábor, Fogarasy Gabriella, a projekt menedzsere, Burszki Mónika, a projekt szakmai vezetője, Östör Annamária egészségügyi és sporttal kapcsolatos feladatköröket ellátó tanácsnok, és Tigran Vardanjan négyszeres magyar bajnok műkorcsolyázó.

A sajtótájékoztató után megkezdődtek a programok, melyet Kiss Norbert helyettes államtitkár beszéde nyitott meg, majd Östör Annamária szólt pár szólt a vendégekhez. Bepillantást nyerhettünk a fehérvári és a Ferencvárosi Torna Club jégkorongozói életébe is, akik szenvedélyükről meséltek, majd jégkorong-bemutatóval szórakoztatták a közönséget.

A karácsonyi hangulatot két diáklány hozta el számunkra, akik korcsolyát húzva bátran vállalták, hogy a jégpályán mutatják be énekes előadásukat. Műkorcsolyázókkal folytatódott a program további része. Tigran Vardanjant kűrbemutatója remek hangulatot varázsolt a csarnokban. Azonban nem csak a felnőttek, a gyerekek is megmutatták tehetségüket ezen a napon. A Jégmadár Sportegyesület négy fiatal versenyzője lépett jégre.

A rendezvénysorozatot az Animal Cannibals „jeges” fellépése zárta.

2015 februárjában folytatódik a roadshow, találkozzunk első állomásunkon, Kecskeméten!

Köszönjük, hogy velünk tartottatok, várunk Titeket jövőre is! Békében, sok pihenésben, szeretetben gazdag ünnepeket kíván a Legyen más a szenvedélyed csapata!

Vissza

Vissza a főoldalra