Galéria Videotár Vissza a főoldalra
Hírek
Legyen más a szenvedélyed – meghívó a projekt szakmai konferenciájára
Legyen más a szenvedélyed – meghívó a projekt szakmai konferenciájára
2015.06.12

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a „Legyen más a szenvedélyed!” kiemelt projekt Szakmai Konferenciájára, amely a Kábítószer-ellenes Világnap alkalmából kerül megrendezésre.

Az új Nemzeti Drogellenes Stratégia értékközvetítésének középpontjában a tiszta tudat, a józanság fontossága, az egészséges életmód kultúrája, az informálás, valamint az ellátás/felépülés-központú szemléletmód és a közösségi részvétel jelentősége áll. A 2014. március végén indult TÁMOP-5.2.9-13/1 - „Legyen más a szenvedélyed!” elnevezésű kiemelt projekt, illeszkedve a Nemzeti Drogellenes Stratégia alapelveihez és elvárásaihoz, megvalósítandó célként tűzte ki maga elé a kábítószer fogyasztás arányának csökkentését, a területen dolgozó szakemberek felkészültségének növelését, valamint hatékonyabb és összehangoltabb munkavégzését a kedvezőtlenül alakuló tendenciák megállításának érdekében.

A projekt során számos szakmai rendezvény és drogprevenciós program került megrendezésre az 54, fiatalokat megcélzó roadshow, a több mint 40, a szakemberek számára szervezett workshop és tréning, a 2 országos konferencia és a nemzetközi konferencia keretén belül. A programok, szakmai egyeztetések, konferenciák tapasztalatait összegezve, szeretettel meghívjuk Önöket a projekt szakmai konferenciájának eseményére, ahol a szakmai előadásokon túl bemutatjuk az ország különböző pontjairól érkezett fiatal tehetségeket is, akik a roadshow-k szereplői voltak.

PDF letöltése PDF letöltése
Vissza

Vissza a főoldalra