Galéria Videotár Vissza a főoldalra
Hírek
Matematika Medve Tábor – Városlőd Matematika Medve Tábor – Városlőd
2015.08.03

A „Legyen más a szenvedélyed!”-projekt keretén belül 2015. július 30-án a Matematika Összeköt Egyesület által szervezett, Matematika Medve Táborába látogattunk Városlődre, a Bakonyba, ahol mini roadshow-t és animációs drogprevenciós csoportfoglalkozást szerveztünk.


Matematika Medve Tábor – Pusztafalu Matematika Medve Tábor – Pusztafalu
2015.07.17

A „Legyen más a szenvedélyed!”-projekt keretén belül 2015. július 13-án és 14-én a Matematika Összeköt Egyesület által szervezett, Matematika Medve Táborába látogattunk Pusztafalura, a Zemplénbe, ahol mini roadshow-t és animációs drogprevenciós csoportfoglalkozást szerveztünk. 


Matematika Medve Tábor – Mátra-Sástó Matematika Medve Tábor – Mátra-Sástó
2015.07.07

A „Legyen más a szenvedélyed!”-projekt keretén belül 2015. július 2-án és 3-án a Matematika Összeköt Egyesület által szervezett, Matematika Medve Táborába látogattunk Mátra-Sástóra, ahol mini roadshow-t és animációs drogprevenciós csoportfoglalkozást szerveztünk. 


Legyen más a szenvedélyed – meghívó a projekt szakmai konferenciájára Legyen más a szenvedélyed – meghívó a projekt szakmai konferenciájára
2015.06.12

A projekt során számos szakmai rendezvény és drogprevenciós program került megrendezésre. A programok, szakmai egyeztetések, konferenciák tapasztalatait összegezve, szeretettel meghívjuk Önöket a projekt szakmai konferenciájának eseményére, amelyet 2015. június 18-án tartunk Balatonfüreden, az Anna Grand Hotelben.


Utolsó roadshow-helyszín: Jászkisér Utolsó roadshow-helyszín: Jászkisér
2015.05.08

A tegnapi nap folyamán elérkeztünk a projekt utolsó roadshow-helyszínére. Jászkiséren tartottuk ugyanis az 54. rendezvényünket. 


53. roadshow: Karcag 53. roadshow: Karcag
2015.05.07

Karcagon zajlott az 53. roadshow.


Ózdon zártuk az 52. roadshowt Ózdon zártuk az 52. roadshowt
2015.04.29

A Nyíregyházi Művészeti Szakközépiskola flashmobja Győrben A Nyíregyházi Művészeti Szakközépiskola flashmobja Győrben
2015.04.10

Megosztjuk a Nyíregyházi Művészeti Szakközépiskola Táncművészeti Tagozatának egy korábbi flashmob felvételét.
Ha szeretnétek élőben is látni, akkor április 21-én 19:00-19:20 óra között gyertek el a győri Városháza térre!


Dorogi vendéglátónk köszönete Dorogi vendéglátónk köszönete
2015.03.04

Mindig öröm, ha vendéglátóink is sikeres és hasznos programként emlékeznek ránk.
Köszönjük a közös munkát és a méltató szavakat!


Az idei év első roadshowja Kecskeméten és Kiskunfélegyházán került megrendezésre Az idei év első roadshowja Kecskeméten és Kiskunfélegyházán került megrendezésre
2015.02.09

Február 5-én 9 óra 30 perckor vette kezdetét a sajtótájékoztató Kecskeméten a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában.


2014 utolsó roadshowja! – Várpalota–Székesfehérvár! 2014 utolsó roadshowja! – Várpalota–Székesfehérvár!
2014.12.15

December 11-én került sor 2014. év utolsó roadshowjára, amelynek első helyszínéül Várpalotán a Gál Gyula Városi Sportközpont sportcsarnokát választottuk. Fél 10-kor vette kezdetét a program, amelyet Talabér Márta polgármester asszony nyitott meg. Mint minden alkalommal, most is a helyi tankerület volt a segítségünkre a szervezés során, így Koncz Annamária tankerületigazgató asszony köszöntőjét is hallhatta az ott megjelent, mintegy 360 főből álló diáksereg, és kísérőik.


Veszprém megyében a roadshow Veszprém megyében a roadshow
2014.12.08

December 4-én Veszprém megyébe utazott a projekt stábja, ahol a veszprémi Lovassy László Gimnáziumba, majd a balatonfüredi Lóczy Lajos Gimnázium és Két Tanítási Nyelvű Idegenforgalmi Szakközépiskolába látogattunk el. Veszprémi helyszínünkön a sajtótájékoztatón, majd az iskola sportcsarnokában rendezett programunkon Nyitrai Imre szociálpolitikáért felelős helyettes államtitkár úr tisztelt meg minket jelenlétével. 


Békéscsaba – két projekt találkozása Békéscsaba – két projekt találkozása
2014.11.27

Békéscsabai programunk 9 órakor kezdődött a Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakközépiskolában. Mint minden megyeszékhelyen, most is sajtótájékoztató előzte meg a rendezvényt. A TÁMOP -3.1.4-12/2-2012-1124 „Innovatív fejlesztés a Keményben” című projekttel egészült ki a „Legyen más a szenvedélyed” békéscsabai roadshowja.


Pörögnek az események, ezúttal Szolnokon! Pörögnek az események, ezúttal Szolnokon!
2014.11.21

A november 20.-i roadshow állomásának helyadója a Szolnoki Műszaki Szakközépiskola- és Szakiskola volt. A nap Szolnokon sajtótájékoztatóval kezdődött, ezt követően a roadshow a tornateremben folytatódott, a konferálásért és a jó hangulatért Szilágyi Zsolt (Zizi) volt a felelős.


Újabb hét, újabb helyszínek! Újabb hét, újabb helyszínek!
2014.11.14

November 13-án Tolna megyében jártunk, ahol a roadshow első állomásaként a szekszárdi Városi Sportcsarnok szolgált. Várkonyi Attila konferálásával 10 órakor kezdődött meg a rendezvényünk.


Hajdú-Biharban jártunk Hajdú-Biharban jártunk
2014.11.07

A debreceni Tóth Árpád Gimnázium volt helyadónk a november 6-i roadshow programunknak, ahol nem kisebb személyiségek közvetítették a szermentes élet üzenetét, mint Risztov Éva, úszó olimpiai bajnokunk, Balogh Tamás, a Matematika Összeköt Egyesület elnöke, és a Loki focistái. 


Ezért a célért utazzuk be az országot Ezért a célért utazzuk be az országot
2014.11.03

Részlet legutóbbi visszajelzésünkből: „Biztosak vagyunk abban, hogy ez a program még inkább hozzásegítette tanulóinkat, hogy a káros szenvedélyek helyett szabadidejüket hasznos és tartalmas, szórakoztató programokkal töltsék meg most és a későbbi életükben is.” A teljes levet egészében is megmutajuk itt


Maradj tisztán szenvedélyes! – alkotói pályázat! Maradj tisztán szenvedélyes! – alkotói pályázat!
2014.10.31

Mutasd meg nekünk, hogyan képzeled el Te a tiszta szenvedélyek világát, mit értesz alatta, miért tartod fontosnak, hogyan/mivel érvelnél mellette! Ez lehet a te üzeneted a fiataloknak. Töltsd le a pályázatot, jelentkezz, és utána ereszd szabadon a fantáziádat! A legjobbakat díjazzuk! Várjuk művedet 2015. január 10-ig. A pályázati kiírást megtalálod itt.


Egészségfejlesztés és univerzális drogmegelőzés Egészségfejlesztés és univerzális drogmegelőzés
2014.10.25

A TÁMOP 5.2.9. - „Legyen más a szenvedélyed!” projekt keretén belül október 20-án, Székesfehérváron, 22-én pedig Szolnokon került megrendezésre az azonos tematikájú Nyugat- és Kelet-Magyarországi Konferencia, amelynek témája az „Egészségfejlesztés és univerzális drogmegelőzés” volt. 


Újabb hét, újabb helyszínek! Újabb hét, újabb helyszínek!
2014.10.18

Október 9-én Vas megyében jártunk, ahol a roadshow első állomásaként a szombathelyi Oladi Általános Iskola, Középiskola és Szakiskola szolgált. Az iskola tornaterme kiváló helyszínnek bizonyult, ugyanis több mint 500 diák élvezhette társaik műsorát.


Köszönjük a vendéglátást! Köszönjük a vendéglátást!
2014.10.16

A múlt héten Sárváron jártunk, és egy igazán jól sikerült közös produkció részesei voltunk. Láthatóan nem csak minket érintett meg a remek hangulat, és örömmel vettük kézhez azt a pozitív visszajelzést, amit a Facebook-oldalunkon közzé is tettünk, reméljük benneteket is inspirál. Itt megtaláljátok 


Csongrádban járt a roadshow Csongrádban járt a roadshow
2014.09.25

A roadshow következő útja Csongrád megyébe vezetett, ahol szokás szerint ellátogattunk a megyeszékhelyre, egy nagyobb és egy kisebb településre is. Első helyszínünk a szegedi Deák Ferenc Gimnázium színházterme volt, ahol már a kezdés előtt a hangulatért felelős és az eseményt végig konferáló DJ Dominique fogadta a terembe lassan megérkező több mint 300 fős diáksereget. A program zsúfolt volt, mivel rengeteg tehetséges fiatal kívánt bemutatkozni ebben a 2 órában, így 10 órakor el is kezdtük a műsort.


Legyen a sport a szenvedélyed! Legyen a sport a szenvedélyed!
2014.09.11

Szeptember 11-én Tatabányára, Tatára és Leányvárra látogatott el a „Legyen más a szenvedélyed!” roadshow. A kötetlen és nagyszerű hangulatú eseményen izgalmas sportesemények és művészi előadások váltották egymást a lelkes fiatal közönség biztatása közepette, betekintést engedve a tisztán örömalapú szenvedélyek sokszínű világába, ifjabb és idősebb generációk tolmácsolásában. A fellépők - közöttük neves sportolók, zenészek, táncosok - személyesen is rendelkezésére álltak a rajongóknak. A közvetlen hangulatú eseményekről a galéria képei és a videotár összefoglalója enged kedvcsináló betekintést minden érdeklődőnek. Érdemes megnézni!


Legyen a tudás a szenvedélyed! Legyen a tudás a szenvedélyed!
2014.08.27

Szegeden jártunk a JATE gólyatáborában, ahol a Legyen más a szenvedélyed! volt a gólyák egyik állomása. A fiataloknak különböző szenvedélyekkel kapcsolatos szituációkat kellett eljátszaniuk, a hangulatról pedig DJ Dominique gondoskodott.Vissza a főoldalra