Galéria Videotár Vissza a főoldalra
Hírek
Újabb hét, újabb helyszínek!
Újabb hét, újabb helyszínek!
2014.11.14

November 13-án Tolna megyében jártunk, ahol a roadshow első állomásaként a szekszárdi

Városi Sportcsarnok szolgált.

Várkonyi Attila konferálásával, 10 órakor kezdődött meg a rendezvényünk.

A műsorszámok előtt, Garamvölgyi László, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója köszöntötte a vendégeket, majd Fogarasy Gabriella projektvezető beszélt a roadshow és a Nemzeti Drogellenes Stratégia céljáról és főbb üzeneteiről. Az első fellépő a Csillagszemű Táncegyüttes volt, akiket a szekszárdi Garay János Általános Iskola és AMI Liszt Ferenc Zeneiskola vonósnégyese követett. Színvonalas, figyelemfelkeltő műsorukat az egész tornaterem érdeklődéssel fogadta. Utánuk a szekszárdi I. Béla Gimnázium zenekarának és kórusának előadását láthattuk, majd a szekszárdi Mozgásművészeti Stúdió dinamikus tánccal mutatkozott be. Jelen volt a szekszárdi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum is, Káloczi Andrea rövid beszéde során a fiatalok megismerkedhettek azzal is, hogy mit jelent, és milyen célt szolgál városukban a KEF.

A rendezvény végét, mint minden megyeszékhelyen, most is az Animal Cannibals zárta, akik fergeteges hangulatot varázsoltak Szekszárdon! Az előadás során többen is csatlakoztak hozzájuk a közönség soraiból, hogy együtt élvezhessék dalaikat. A rendezvény zárásaként Várkonyi Attila és Fogarasy Gabriella köszönetet mondott mindazoknak, akik segítették munkánkat abban, hogy a pozitív üzenet, amelyet az ország minden részére magunkkal viszünk, minél többek számára megismerhetővé váljon és így Szekszárdra is sikeresen eljusson. Egy településsel több, ahol a diákok figyelmét felhívhattuk, arra, miért legyen más a szenvedélyük, hogyan válasszanak egy másik szenvedélyt, valami olyat, amiben örömüket lelhetik.

A helyi rendőrség közreműködésével a sportcsarnok aulájában ügyességi verseny, rendőrségi technikai eszközök bemutatóján vehettek részt az érdeklődők.

Szekszárd után Kalocsa következett, ahol a városi sportcsarnokban gyűltek össze a fiatalok. A jó hangulatot Szilágyi Zsolt biztosította. Elsőként felkonferálta Kinyóné Lakatos Melindát, Kalocsa alpolgármesterét, aki köszöntötte a vendégeket. Őt Korsós Lajosné tankerületi igazgató követte. Több mint 50 fellépő mutatta meg tehetségét, különféle sport bemutatókkal szórakoztatva a közönséget. Fellépett a Gézengúz kézilabda szakosztály, az utánpótlás röplabda csapat, a Méhecske Football Szakosztály és volt brazil dzsiu-dzsicu-bemutató is. A műsort a Csillagszemű táncegyüttes fellépése zárta.

Vissza

Vissza a főoldalra